*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 10 Ana

Ana
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig

Al ruim 30 jaar werk ik als spiritueel bewustwordingscoach. Eerder werkte ik naast mijn praktijk bij diverse grote bekende advieslijnen. In 2006 schreef ik het boek Rimpels op je ziel waarin ik vertel over mijn persoonlijke levenslessen en mijn spirituele en paranormale ontwaking. Als geen ander kan ik kan je helpen bij ingrijpende veranderingsprocessen. Indien je bereid bent aan jezelf te werken mag ik zelfs een stukje in jouw toekomst kijken.

Ingrijpende veranderingen

Is je relatie beëindigd, ben je werkeloos geworden, heb je problemen met kinderen, lijd je onder narcisme of zou je je leven drastisch willen veranderen? Mogelijk heb je te weinig zelfvertrouwen om besluiten te nemen of voel je te weinig steun vanuit je omgeving. In deze processen kan ik je coachen. Dat kan in een eenmalig gesprek maar een langer traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Transformatie en levensgeluk

Dit en nog zo veel meer kun je met mij bespreken zonder dat je een oordeel als feedback krijgt. Aarzel niet en besluit vandaag nog dat het roer om gaat. Dat je weer kapitein op je eigen schip wordt. Een chatgesprek kan zorgen voor nieuwe inzichten. Uit ervaring weet ik dat je weer gelukkig kunt worden. Ik help je graag door de donkere momenten. Wie het duister niet kent, weet immers ook niet wat het licht is.

Wat moet je doen

Stel mij een duidelijke vraag over jezelf. Meestal heb ik al bij de eerste vraag een indruk en begint de informatie te stromen. Uit ethische overwegingen geef ik geen intieme informatie over derden. (Dit met uitzondering van kinderen tot 16 jaar. ) Wel kan ik je tips en handvatten geven hoe je het beste met bepaalde mensen in je omgeving kunt omgaan. Wanneer je iets wilt veranderen dan begint deze verandering namelijk altijd bij jezelf.

Uit ervaring weet ik dat veel mensen zich al na één consult bevrijd en opgelucht voelen. Dat geeft energie om met frisse moed opnieuw te beginnen.

Liefs,

Ana