*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 15 Bianca

Bianca
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig

Mijn naam is Bianca en ik zou mijzelf graag willen voorstellen Gaandeweg in mijn leven ben ik gevormd door mijn heldervoelendheid, helderruiken, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en het vermogen om te communiceren met overledenen.

Geboren met een sterke intuïtie, maak ik contact met de andere wereld en kan hierdoor fungeren als communicatie kanaal. Zo ontvang ik informatie die belangrijk of noodzakelijk kan zijn voor de persoonlijke groei van degene die bij mij op consult komt. Deze informatie kan ik doorkrijgen dmv een foto, energie aanvoelen van voorwerpen (sieraden zoals ringen, horloge, ketting), en d.m.v. Rider Waite Tarot.
Ik krijg deze informatie ook door via de telefoon. Hierbij voel ik de energie en komen de beelden, stukjes film automatisch door.
Als kind zijnde was ik altijd al heel erg gevoelig, wist sferen en mensen goed aan te voelen. Door de ervaringen in mijn leven, ben ik geworden wie en wat ik nu ben.

Mijn doel is om mensen te helpen door middel van de antwoorden, inzichten en boodschappen, die ik door mag krijgen, dit doe ik eerlijk, zuiver en oprecht. Het is fijn om te zien hoe mensen bewuster worden en daardoor meer in hun eigen kracht en energie komen.

Ik zal je altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan.

Bianca