*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 17 Esther

Esther
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig

Als lichtwerker ben ik er voor jou de inzichten aan te reiken die je nodig hebt op je pad..Welke levensvragen/onderwerpen U ook heeft,liefde/relaties,kinderen/Hsp, autisme/narcisme/verslavingen, alles kan en mag. Ik geef ook healing per telefonisch consult, dit wordt vaak al direct gevoeld en geeft een heerlijk gevoel van rust.

Binnen mijn eigen transformatie ben ik met The Reconnection in aanraking gekomen wat mij heeft teruggebracht bij mijn eigen oerkracht en bewustwording van vele processen.

Inmiddels mijn eigen coaching(healing/massage)praktijk,werkende vanuit het hart.Daar waar licht en liefde is….is healing!

Warme groet, Esther