*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Gastenboek

 Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen natuurlijk anoniem op deze pagina te staan!

11825733_886874998051099_7265239318838545856_n (1)

Anne

Jeetje wat was jouw tarotlegging to the point! Precies mijn dilemma en nu het antwoord gekregen. Super dank!

Anneleen

Anneleen, bedankt voor je eerlijke en oprechte consult.
Je voelde mij heel goed aan. Je verteld op een rustige manier hoe ik ben en me voel.
Ik ga er mee aan de slag.
Wat ben je een geweldig persoon.
Melanie

Bianca

Beste Bianca, dank je wel voor het mooie, duidelijke én verhelderend consult. Je hebt me geholpen om weer verder te gaan op mijn pad.
Een harte groet, Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *