*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits............... FEESTMAAND ACTIE MET DE CREDITS ELKE 10 de BELLER KRIJG HET BOEK VAN COBIE VAN ZEGEN KADO! *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Gastenboek

 Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen natuurlijk anoniem op deze pagina te staan!

11825733_886874998051099_7265239318838545856_n (1)

Tereza

Een heel zuiver en duidelijk consult gehad van deze lieve vrouw. Ze wist de situatie precies te omschrijven zoals het is en gaf adviezen waar ik ook echt iets aan heb.
Zeker een aanrader!

Corina

Net een heel fijn gesprek met Corina gehad. Met haar rustgevende manier van de gegeven boodschappen die zij door mag geven creëerde ze bij mij ook een stuk rust. Ze is heel eerlijk in de dingen die ze door mag geven en vertelt dus niet datgene wat je zelf alleen maar t liefst zou willen horen.

Corina

Bedankt Corina voor je heldere woorden. Hopelijk verloopt alles rustig. groet Vincent

Dirk

Hartelijk dank Dirk voor je fijne consult. Je voelde de situatie en mij goed aan.

Jacqueline

Net gesproken met Jacqueline en een zeer helder duidelijk een eerlijk consult gehad. Direct to the point en zoals de situatie er nu ook echt ligt! Super dank voor dit consult.

Tereza

Ik heb vandaag gesproken met Tereza, het was prachtig! Wat een bijzondere vrouw hetgeen wat ze mij gezegd heeft is volkomen herkenbaar ze heeft veel indruk op mij gemaakt.

Corina

Was een fijn eerlijk en oprecht gesprek . Sloeg spijker op zijn kop. Goede raad gekregen. Bel zeker nog een keer in de toekomst., bedankt Corina ..

Dirk

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Dirk, die mij er in de eerste instantie op wees dat ik de antwoorden eigenlijk al wist! Daarna een heel helder gesprek gehad daarover met mooie inzichten! Ik voelde mij na het gesprek meteen een verlichting!
Nogmaals heel erg bedankt Dirk

Warme groet!

Ingrid

Beste Ingrid,
Een aantal dagen geleden heb ik je gebeld met een duidelijke vraag. Jouw voorspelling is uitgekomen.
Jij bent kort, maar krachtig in je consulten en bent niet op geld uit door lang te praten. Ik vind jou een fijne en oprechte persoon en raad je van harte aan!!!

Bianca

Net een super gesprek gehad met Bianca. Wat een goede hulp gekregen. Hier kan ik echt praktisch mee aan de slag!

Maria Natasja

Lieve Maria Natasja,

Dank voor je liefde in de gesprekken …. jouw liefdevolle en zuiver woorden…
Je bent puur en zuiver..

Warme groet, Annemieke

Bram

Zojuist een consult gehad met Bram. Ik herken alles wat je hebt gezegd! Ik ga dit in ontspanning laten landen en integreren. Ik voel weer vertrouwen en dat had ik nodig. Dank je wel Bram! Liefs, Marianne

Bianca

Jeetje Wat is die Bianca goed zeg!
Heb dit nog niet eerder ondervonden. A

Dirk

Voor Dirk en Bram
Gisteren een gesprek gehad met Dirk.
En dat heeft mij zo goed gedaan.
Zat toch al enkele weken in een dipje en mag nu toch zeggen dat mijn energie weer stroomt en dat ik mij weer positiever voel.Heb goede tips mogen ontvangen en de boodschappen waren helder en duidelijk.
Ook Bram wil ik op deze manier nog bedanken,ook heb ik van Bram antwoorden gekregen en die zijn ook uitgekomen.
Dus heren bedankt voor jullie wijze woorden.
Groetjes M

Maria Natasja

Wat is Maria Natasja goed zeg! Ik dacht ik bel eens een keer, maar had eigelijk niet veel hoop dat ik een “echte” helderziende aan de telefoon kreeg! Maria Natasja wauw! ben er stil van.

Dirk

Dirk, enorm bedankt voor een open en eerlijk consult.
Buiten om het feit dat je mij enorm heb geholpen,
Was het ook zo mooi deze spirituele ervaring!
Bedankt gr Sasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *