*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 07 Andrea

Andrea
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig
Wie is Andrea?
Ik ben helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderruikend.
In welke situatie dan ook geef ik je het inzicht en het begrip wat je op dat moment nodig hebt.
Ik ben je ideale gids in je zoektocht met hulp uit de spirituele wereld.
Ik help jou om jouw oplossingen te vinden, je eigen (verborgen) mogelijkheden te benutten en je leven te verrijken.
Op financieel vlak kan ik je steunen met tips en trics zodat je ook daarin geen zorgen (meer) hoeft te hebben.
Met mijn ruime ervaring als kaartlegster ondersteun ik mijn helderziende mediamieke én logische gaven en intelligentie om voor jou situaties in de toekomst te mogen zien en te duiden.
 
Met mijn zeer positieve kijk op het leven én mijn heldere stem haal ik jou uit jouw off-day of een depressie.
 
Mijn invoelend vermogen kijkt mee in je leven en daarop kan ik goed onderbouwde en gefundeerde adviezen geven en je weer op weg helpen. 
 
Relatievragen?
Komt hij of zij weer bij mij terug?
Heb ik er goed aan gedaan deze relatie te beëindigen?
Gaat hij ooit bij haar weg?
Kunt u contact maken met mijn overledenlievelingsoma?
Financiën?
Ben ik HSP?
 
Geen vraag is mij te gek.
Wanneer ik je niet kan helpen, zal ik jou dat ook duidelijk aangeven en eventueel kijken we dan ook weer samen naar wat er wél mogelijk is.
 
Wanneer alle deuren dicht gevallen zijn en voor jouw gevoel op slot zitten, kan ik  je weer op weg helpen om die deuren weer te openen. Ik geef jou de sleutels mee om die deuren open te houden! En dat zal geen gewone sleutel zijn maar één die past op ALLE gesloten deuren die je nog tegenkomt in je verdere Leven.
 
Na het sollicitatiegesprek met Cobie kreeg ik van haar het compliment: "Jij weet wat jij doet!"
 
Bel mij met een gerust hart op, ik zal je liefdevol begeleiden.
 
Liefs
Andrea