*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 06 Ingrid

Ingrid
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig
 
Ieder mens heeft wel eens periodes waarbij je de hele wereld aan kan maar helaas ook periodes dat alles te veel lijkt te zijn. Of het nu op relatie vlak is of op werkvlak. we leven in onzekere tijden. Met mijn energie en mijn helderweten en heldervoelen kan ik licht op uw pad brengen. Samen gaan wij op zoek naar de antwoorden en oplossingen die doorgegeven kunnen worden. Door mijn Magnetiseerde energie kan ik bij de mensen een hoop onrust wegnemen.

Ik ben opgeleid als Mme Lenormand kaartlegster en Magnetiseur met edelsteen therapie.
Magnetiseren is het werken met energieën vanuit je hart dit in combinatie met edelsteen therapie kan je de evenwicht weer herstellen in het innerlijk lichaam en alle chakra's weer in lijn krijgen.