*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Box 20 Maria Natasja

Maria Natasja
Nederland 0909 - 0250
  Afwezig

Ik zal mij even aan u voorstellen, mijn naam is Maria Natasja
Werkzaam in de paranormale en spirituele wereld .
Ik ben helder wetende ,helder voelende en ook helderziende,
Door mijn lange en goede ervaring in de Homeopathie kan ik u ook adviseren bij bepaalde klachten en aandoeningen, Maar mijn advies is geen Medische raad of medisch oordeel maar een richtlijn. Hiervoor verwijs ik u altijd naar een Arts/Medicus
Ik leg kaarten voor u ,( onder andere engelenkaarten ,Doreen Virtue), kan u leiden met mijn Pendel. Tevens heb ik ervaring met kaartleggen voor kinderen en gebruik mijn speciale kaarten-set.
Mijn ervaring met Zwangere vrouwen is ook goed , Ik kan helpen de zwangerschap dragelijker te maken, meer rust te geven en eventueel in sommige gevallen contact te krijgen met de ongeborenen.* (* dit is intensief en niet altijd mogelijk). Deze ervaringen zijn en waren zeer bijzonder voor mijn Cliënten en mijzelf .Indien u over het volgende onderwerp meer informatie wilt ,begeleiding benodigd bent, dingen wilt delen en of kenbaar maken ik ben gecertificeerd Vrijwilliger bij:
NO KIDDING ( kindermishandeling-misbruik)
En kan nu de juiste weg wijzen , begeleiden of aanhoren en adviseren.
Ook voor een gewoon goed gesprek en luisterend oor ben ik natuurlijk bereikbaar en werk dan vaak vanuit mijn intuïtieve gevoel.

Maar natuurlijk ook voor als u een luisterend oor nodig heeft.
Niks is erger dan met problemen te lopen en ten einde raad te zijn Dan ben ik er voor u
warme groet Maria Natasja.