*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Automatisch Schrift

Automatisch Schrift

164cc84b106d3eb1900668a827b362ca

Hoe werkt automatisch schrift: een medium vraagt aan de gids of deze voor je wil gaan schrijven dit mag met een specifieke vraag maar je mag het ook algemeen laten. Het medium komt vaak in een soort trans om zo automatisch te gaan schrijven, gestuurd door de gids.

Vaak gaat dit zo snel dat het medium geen idee heeft wat hij/zij schrijft vandaar ”automatisch schrift” het moet nagelezen worden wat er op papier is gekomen…. soms is dit een hele tour om dit automatisch schrift te ontcijferen.

Het is vooraf niet te zeggen wat er doorkomt… Een tante van mijzelf (Cobie van Zegen) werkte met automatisch schrift als zij in een trans was kon ze op een schoolbord in het Latijn recepten schrijven welke zo naar de apotheek konden om het recept te laten maken. Dit was heel speciaal omdat ze verder geen enkel medische achtergrond had en geen Latijn geleerd had….. toch door haar gidsen en het automatisch schrift heeft zij heel veel mensen kunnen helpen.