*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Gidsen

Gidsen
Gidsen zijn de helpers van ieder mens je wordt geholpen door een aantal gidsen. Deze gidsen helpen je bij alles wat je doet. Het is prettig als je weet wie dat zijn maar dat betekent niet dan je ze ooit gaat zien….Iedereen heeft dus een of meerdere gidsen, waarvan er een is die zich meer op de voorgrond stelt en dat is dan de hoofdgids.

Deze gidsen zijn op verschillende niveaus van het bewustzijn zelf. Gidsen kan je zien als man of vrouw, dier of wat dan ook maar in werkelijkheid zijn ze alleen maar energie. Je kan de enige persoon zijn die zij begeleiden, of ze kunnen op ook voor andere mensen zijn. Wanneer het tijd is voor je spirituele gidsen om je te helpen, gaan ze afstemmen op je energie …..en helpen je rechtstreeks om je aardse missie te vervullen.

Gidsen kunnen zien wat er gebeurt in ons leven, en wanneer het tijd is voor hen om daadwerkelijk je te begeleiden en/ of integrijpen.

Het verzenden van signalen. Gidsen kunnen je helpen te waarschuwen voor iets dat je moet zien of weten.
Intuïtief inzicht. Gidsen kunnen je flitsen laten zien van je intuïtie die kan klinken als een stem in je hoofd. “Slow!” En dan besef je dat je een bijna in auto-ongeluk kan voorkomen. Of “Hij bedriegt je.” Dit zijn gedachten die lijken te komen van nergens, maar die bevatten belangrijke informatie. Veel mensen luisteren niet naar deze stemmen (hun intuïtie), maar het is een waardevolle bron van informatie.
Arrangeren en duwen. Gidsen kunnen je ook een duwtje geven in de richting die ze willen dat je gaat, of om er iets te laten gebeuren. Bijvoorbeeld, misschien ben je te laat je loopt te rennen en kan je sleutels niet vinden. Je bent gefrustreerd omdat je ze nodig hebt om ergens op tijd te komen. Plotseling, je telefoon gaat en het is een heel belangrijk telefoontje die je gemist zou hebben als je de sleutels eerder had gevonden.