*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

  Foto-reading

Wil je graag een foto-reading via een telefonisch consult?

Via het onderstaand formulier kun jij een foto uploaden en doorsturen naar de door jou gewenste consult                                                                                                                     
wings

Hoe werkt het:

Upload de foto via het onderstaand formulier en Kies de juiste consulent!

Zorg ervoor dat het een duidelijke liefst zo recent mogelijke foto is waarop de ogen goed zichtbaar zijn!

Zodra je op verzonden hebt geklikt ontvangt de consulent binnen 2 minuten jouw foto en kun je de consulent bellen. Let dus op of deze consulent online       is!

  Wat kost een foto-reading:

 Het toevoegen van een foto is een gratis service! Er komen geen extra kosten bij buiten het gebruik van het 0909- 0250 nummer (€ 0.90 p.m) of     voor België 0907-37069 (€ 1,50 p.m max 10 min)

Let op! De foto wordt direct na het telefonische consult door de consulent uit zijn/haar systeem verwijderd! De foto wordt maximaal 3 werkdagen        bewaard door een consulent voor een telefonisch consult.

             Scrol naar beneden voor het formulier waar je de foto kan uploaden voor foto-reading !

Fotoreading
Maximale grote 2MB
Verzend fotoreading