*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Paragnost

Paragnost

 

Een paragnost weet vaak niet waar zijn of haar informatie vandaan komt. De informatie die een paragnost ontvangt kan hem of haar op verschillende manieren bereiken. Een paragnost denkt op een andere manier dan via zijn of haar eigen zintuiglijk waarnemen….

Als paragnost moet je in staat zijn om informatie uit het verleden, het heden en ook een stukje toekomst te kunnen vertellen. Met deze informatie is hij/zij in staat inzichten te geven die steun kunnen geven in het leven van een client….Eigelijk is een paragnost een soort hulp gids.

Hij/zij geeft paranormale informatie door via zijn of haar gids… je kunt met bijna iedere vraag bij een paragnost terecht. Een Paragnost heeft vaak naast het hooggevoelig zijn, ook een aantal extra spirituele vaardigheden, zoals helderziendheid of/en helderhorendheid, of/en helderwetendheid of/en helderruikendheid of/en heldervoelendheid. Een Paragnost hoeft geen Medium te zijn.

En pakt via zintuiglijk waarnemen en via de energien van de cliënt…. of natuurlijk over de voor hem/haar onbekende mensen of situaties dingen op… zoals zien en het ruiken etc zo kan een paragnost dingen te weten komen.

Een paragnost kan bijvoorbeeld gedachten, gevoelens, herinneringen, of visualisaties van een cliënt of groep opvangen…. en zo een duidelijke omschrijving geven.