*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Psychometrie

Psychometrie

big_36121992_0_350-221

Bij psychometrie doet men waarnemingen aan de hand van persoonlijke voorwerpen, bijvoorbeeld foto’s het liefst waar de ogen goed op te zien zijn, trouwringen, sieraden, horloges of zelfs het stuur van een fiets!

Deze voorwerpen hebben energie. Psychometrie is dus een helderziende waarneming aan de hand van afbeeldingen of voorwerpen…..

Bij psychometrie vertelt een helderziende of medium meer over een persoon, alleen door het kijken n of het vasthouden van een foto of persoonlijke voorwerpen. Doormiddel van psychometrie kan je contact maken met levende en overleden personen. Je maakt hierbij altijd direct contact met de persoon zelf, je leest de energie van de persoon die zich vermengt heeft met het voorwerp…daarom werkt psychometrie alleen als de ring of ketting niet door een ander zijn gedragen.