*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Solliciteren

wijzoekenjou-870x290 (1)Wij zijn nog op zoek naar integere collega’s die verdeeld over 7 dagen per week, minimaal 15 uur met hun gaven, inzet en inzicht in het leven voor de paralijn-cobievanzegen.nl willen werken.

Heb je ervaring als medium, helderziend, voelend en wetend, tarotist, astroloog, spiritueel coach, paragnost, enz.? Ben je realistisch, spiritueel begaafd, intuïtief, enthousiast, integer en betrouwbaar? Beschikt je over een stevige basis aan ervaring en sta je stabiel in het leven? Dan is dit mooie werk echt iets voor jou. Onze voorkeur gaat uit naar enthousiaste, betrouwbare en eerlijke collega’s Vooral de consulent(e) met ervaring.  En de absolute noodzaak inzien van het gedisciplineerd en eerlijk werken met onze bellers, geniet onze voorkeur. 
Daarnaast is een vaste telefoonaansluiting vereist.
 Sollicitanten worden gescreend! Je werkt met je eigen (voor) naam en foto….dus geen plaatje met de naam Angeldust of iets dergelijks.
  Je werkt bij www.paralijn-cobievanzegen.nl op freelance basis…je hebt dus een Kvk en BTW nummer  of als je bent niet BTW plichtig bent… regel je dit zelf bij de belastingdienst. Ben je geïnteresseerd, mail dan even naar cobievanzegen@live.nl of gebruik het contactformulier op deze site met de volgende gegevens:

  • Volledige naam
  • Duidelijke foto (zonder zonnebril)
  • Disciplines waarmee je werkt
  • En je vaste telefoonnummer