*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Tarot

Tarot

Landelijk Cobie van ZegenTarot kaartleggen is eén van de oudste manieren om het heden, verleden en de toekomst te kunnen voorspellen. De oorsprong echter is niet duidelijk, er bestaan wel veel theorieën, sommige beweren dat de tarot uit het oude Egypte afkomstig is en de naam is afgeleid van de Egyptische god Toth, de god van de magie. De kaarten omvatten een aantal archetypische karakters en symbolen. De tarot bestaat uit afbeeldingen die de symbolische uitdrukkingen. De tarot geeft inzicht!

 

De tarot bestaat uit 78 kaarten.

Van deze 78 tarot kaarten worden er 22 de grote troefkaarten genoemd ofwel de Grote Arcana De overige 56 kaarten zijn bekend als de kleine Arcana.

(van het Latijnse Arca wat geheim betekent)

Deze omvatten een aantal archetypische karakters en symbolen (De tarot bestaat uit afbeeldingen die de symbolische uitdrukkingen die van de ten grondslag liggende archetypen. Archetypen zijn beelden en gedragsmogelijkheden die in ons collectieve onbewuste zijn opgeslagen; ze worden symbolisch uitgedrukt in de Tarot-kaarten.)