*NIEUW vraag een E-mailconsult aan of een persoonlijke Jaarprognose ( ook leuk om cadeau te geven)Dit kan het hele jaar door! ... *Bel jij al met Credits ? Er is al betaald...je krijgt dus geen hoge telefoonrekening achteraf...zo houd je de kosten in de hand...kijk op de site voor meer info over Credits...............  *kijk voor data cursus Tarot en Mediamiek of workshop op www.cobievanzegen.nl .... *Reacties/bedankjes over onze lijn of voor de consulenten zijn natuurlijk welkom! En deze komen anoniem op deze pagina te staan! Gebruik hiervoor het gastboek...Vind je het moeilijk om een keuze te maken lees dan in het gastboek ook eens de ervaring van andere dat maakt jou keuze misschien wat makkelijker  * Nieuw* Is jouw gewenste consulent niet ingelogd/beschikbaar? En wil je niet de hele dag kijken op de website of de consulent inmiddels beschikbaar is of wel is ingelogd? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Maak een belafspraak via het contactformulier geef de gewenste dag en tijd aan ( graag drie opties) Deze service is niet van toepassing op Cobie.......Belangrijke noodnummers www.113online.nl Online zelfmoordpreventie  www.vooreenveiligthuis.nl Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt www.aa-nederland.nl/ Anonieme alcoholisten Nederland  GGZ verslavingszorg GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken 144 - Red een dier Meld dierenmishandeling Landelijk nummer melding dierenmishandeling Voor Belgie: noodnummer.be

Trance Medium

Trance – Medium

zesde zintuig Een trance medium is een persoon die informatie over een gestorvenen kan doorgeven. Een mediamieke begaafdheid, waar het zaken betreft als helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Een trance-medium is een persoon die zichzelf in een trance kan brengen waarbij de geesten van overledenen, via het lichaam van het trance medium, boodschappen kunnen doorgeven.

Een trance medium heeft de gave in een trance situatie contacten te kunnen leggen met een andere gevoelige frequentie, of energie laag. Overledenen kunnen en willen contact maken met die unieke energie frequentie, omdat zij alleen vanuit en met onbaatzuchtige liefde willen en kunnen communiceren via een trance medium met hun achtergebleven geliefden op aarde.

Ik zelf laat gewoon de energie van de overledene toe..zo kan je een nog beter contact krijgen met een overledene. Meestal gaat het lichaam van het trance medium dan trillen omdat twee energieën gebruik maken van 1 lichaam…. ook veranderd de huid vaak en de stem van een trance medium! Dit kost heel veel energie. Dit moet je nooit zelf gaan experimenteren… zelfs een ervaren trans medium doet dit nooit alleen… het kan namelijk fout gaan!